Lyckeby Sporthall
11 januari 2019
20:15

Referat: Vendelsö IK - Högdalens AIS

En härlig seger mot Vendelsö blev det ikvällens JASmatch. Vi gör en fin match och vi rullar på tre linor och två backpar. En riktigt bra laginsats med starkt försvar, effektiva avslut och bra målvaktspel och en del marginaler på vår sida gör att vi vinner matchen med 6-5. Lagen följdes åt målmässigt och när Vendelsö tar ledning på straff till 5-4 halvvägs in i tredje perren och de dessutom ett par minuter senare får powerplay känns det tungt. 10 sekunder in på Vikens PP kommer FS fint i en kontring och 5-5 är ett faktum. Vi klarar av numerära underläget denna gång mot erkänt duktiga Vendelsös PP. De hade tidigare fint satt en balja 2-1 i början på andra då vi kom för sent ut till andra perioden.

Vendelsö spelade hela tredje perioden på två femmor för att försöka få vinsten mot oss men som sagt vi höll emot bra och 19:40 i tredje blev HAISglädjen ett faktum då Lukas M gör segermålet.

Vi tackar Vendelsö för en spännande match och önskar dem lycka till i resten av JAS serien, publiken för uppslutningen till densamma samt domarna som skötte det hela bra.

tis 2 okt 2018, 21:00 Högdalens AIS - Vendelsö IK 2 - 4